GonnaMakeIt

Tacksamhet

Publicerad 2013-09-18 23:30:00 i Allmänt,

Det var ett tag sedan…

Nästan en månad och massor har hänt.
Jag har INTE legat på latsidan utan har varit igång och blivit inspirerad av människor omkring mig.

Om jag ska sammanfatta denna månad så är ordet tacksamhet som det som dyker upp. Det finns så mycket att vara tacksam över, vissa saker anser vi vara självklara men det är dem inte. Verkligen inte. Livet är så kort, vi är så bräckliga och samtidigt så starka. Våra kroppar, vårt sinne- livet, den går upp och ner. Jag har varit både uppe och nere, skrattat och gråtit, varit arg och kärleksfull men mest av allt har jag varit tacksam.

Bestämde mig göra en lista av saker jag är tacksam.. Den kan göras så otrolig lång men några saker är bland annat för:

  • Min kropp- den är så stark och tålig. Den är helt underbar och fantastiskt.
  • Mitt sinne, lika stark den med. Den tar mig vidare, den pushar mig och peppar mig.
  • Min vän- Carolina. Min bättre hälft, min rådgivare, mitt pepp, mitt samvete, min inspiration :). Utan hennes stöd och kärlek hade allt varit mycket mycket svårare och sjuuukt tråkigt. Är det någon som kan få en att må bra så är det hon! Hon är fantastisk!
  • Min familj- för deras stöd och uppmuntran.

Finns såklart så mycket mer än ovannämnda.
Varje dag, innan läggdags ska jag gå igenom min dag och ta fram det jag är speciell tacksam för just den dagen.

Hängt på!
Låt oss lyfta fram vår tacksamhet, både för oss själva och den tacksamhet man känner för andra.
Give love!

 
 
 

Om

Min profilbild

GonnaMakeIt!

C´est moi Namn: Nathaly Ålder: 30+ (OMG! Jag veeet) Gör: Gruppträningssintruktör på SATS (..och redovisning ekonom) Gillar: Dansa, lyfta tungt och choklad såklart! Bloggar om: Träning, hälsa och vardag. Kombinationen av min passion, min hobby, mitt liv och allt annat runtomkring. Kort om mig Är en dansare som gillar att lyfta tung men blev ekonom. Född i Chile, uppvuxen i Sverige och har en hel drös av kulturella mixer och språk. Tänker på spanska, uttrycker mig bäst på svenska och pratar chilensk rövaspråk med mamma. I min blogg är inte baserade på vetenskapliga artiklar eller empiriska undersökningar. Jag har utgått från LHS (Livets Hårda Skola) , både mina, mina vänners och folk runt omkring. Enyoj! http://valencia1.zumba.com/

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela